Black Friday - Massor med Black FridayA--0A-EG - EX - U2-0

Kul om Black Friday

Roligt om Black Friday

En hel del om Black Friday är roligt och man kan göra riktigt bra fynd. Dock finns det många tragiska berättelser om personer som slagits eller dött för att lyckas komma åt billiga varor.

Om du handlar på Black Friday ska du tänka så att ingen vara är tillräckligt billig för att den ska vara värd att slås eller dö för. Även om du hittar något som du sparar 50% på kan du spara 100% genom att inte köpa den alls.

Vakt nedtrampad på Black Friday

Kul om Black FridayWal-Mart på Long Island trampades en vakt ned 2008 då den väntande folkmassan tryckte in dörrarna 5 minuter innan midnatt då Black Friday startade. Säkerhetsvakten fick dörren över sig och personer sprang in över mannen.

Ihjältrampad på Black Friday

Roligt om surfplattaTarget i West Virginia dog en 61 man trillade på golvet när Black Friday öppnade och övriga kunder som rusade in trampade på honom så att han avled.
Vem har sagt att Target tar hand om sina kunder?

Farliga leksaker

Lustigt om surfplattaToys 'R' Us i Palm Desert, CA, bråkade två kvinnor med varandra under Black Friday och för att skydda dom och vinna fajten löste deras män detta både manligt och smidigt genom att skjuta ihjäl varandra.
Hoppas barnen gillade leksakerna!

H-EG - EX - U2-1

Kaos på Black Friday

I USA kan det vara fullständigt kaos under Black Friday när folk slåss om varorna.

Värt att vänta på Black Friday?

Värt att vänta på Black Friday?Är det verkligen alltid värt att vänta på Black Friday eller är det bättre att köpa det man behöver när man behöver det?

Big Friday blir Black Friday

Big Friday blir Black FridayEftersom begreppet Black Friday kommer av den smog som poliser upplevde så tyckte inte handlarna detta vara bra för affärerna. 1961 försökte handlare i Philadelphia propagera för Big Friday vilket syftade på köpa mycket och mycket billigt. Dock blev inte detta begrepp så spritt och använt.

Pepparspray på Black Friday

Pepparspray på Black FridayEn kvinna använda pepparspray på Walmart i Porter Ranch, CA, för att komma åt ett billigt XBOX 360 under Black Friday.

Kallar man det spelberoende?

Varför Black Friday?

Varför Black Friday?Anledningen till att Black Friday heter Black Friday är att luften blev som smutsig av alla biltrafik under julhandeln. Mer om hur namnet Black Friday kom till finns här.

Parkering under Black Friday

Parkering under Black FridayDet är inga problem med att hitta en parkeringsplats under Black Friday då det alltid finns en ledig då kundvagnarna är någon annanstans.

I-EG - EX - U2-2

Flyttat Thanksgiving

Varför Black Friday?Fram till 1939 var Thanksgiving den sista torsdagen i november men handlarna tyckte att julhandeln blev för kort eftersom den sista november var en torsdag 1939. Köpmännen lyckades övertyga president Franklin Roosevelt om att tidigarelägga Thankgiving en vecka. Från 1941 ändrades det officiella dagen för Thanksgivning från det President Abraham Lincoln beslutade (sista torsdagen i november) till den fjärde tosrdagen i november.

Mer fakta om Black Friday

Mer information om Black Friday kan du läsa för nedanstående områden men också vad du ska tänka på när du köper någon av dessa produktgrupper under Black Friday.

I-EG - EX - U2-3
Meny - Black Friday
Till förstasidan på www.black-friday.nu